Articolul precedent |
Articolul urmator |
207 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-19 15:16 |
SM ISO690:2012 POPESCU, Cristina-Sofia. Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 59-61. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Chimia ecologică şi a mediului Ediția 21, 2023 |
|||||||
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului" 21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023 | |||||||
|
|||||||
Pag. 59-61 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
|
Crossref XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'> <head> <doi_batch_id>ibn-195154</doi_batch_id> <timestamp>1719270948</timestamp> <depositor> <depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name> <email_address>[email protected]</email_address> </depositor> </head> <body> <collection> <collection_metadata> <full_title>Chimia ecologică şi a mediului</full_title> </collection_metadata> <collection_issue> <publication_date media_type='print'> <year>2023</year> </publication_date> </collection_issue> <collection_article publication_type='full_text'><titles> <title>Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară</title> </titles> <contributors> <person_name sequence='first' contributor_role='author'> <given_name>Cristina-Sofia</given_name> <surname>Popescu</surname> </person_name> </contributors> <publication_date media_type='print'> <year>2023</year> </publication_date> <pages> <first_page>59</first_page> <last_page>61</last_page> </pages> </collection_article> </collection> </body> </doi_batch>