Articolul precedent |
Articolul urmator |
167 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-15 14:16 |
SM ISO690:2012 ПЕТКУ, Игорь, BALAN, Ion, ДЕМЧЕНКО, Борис, РОШКА, Феодора, GRAMOVICI, Ana. Влияние кальция на яичную продуктивность промышленного птицеводства. In: Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană: Studii inter și pluridisciplinare, Ed. Editia a 5-a, 7-8 octombrie 2022, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: "Print-Caro" SRL, 2022, Ediția a 5-a, pp. 301-303. ISBN 978-9975-165-12-9.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană Ediția a 5-a, 2022 |
||||||
Conferința "Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare" Editia a 5-a, Chişinău, Moldova, 7-8 octombrie 2022 | ||||||
|
||||||
Pag. 301-303 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Modern poultry farming is the earliest and most dynamically developing branch of the agro-industrial complex, characterized by high egg productivity and the lowest cost per unit of production, which occupies a significant share in the nutrition of the population. With calcium deficiency, laying hens are prone to various deformations and bone fractures, which makes it one of the most important problems in industrial egg production. In order to avoid the negative effects of calcium deficiency on the egg production and bone system of birds, there is a need for an integrated multifactorial approach. |
||||||
|