Dinamica schimbării antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din zmeură şi coacăză roşie
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
173 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-13 17:25
SM ISO690:2012
BALANUŢĂ, Anatol, PALAMARCIUC, Ludmila, CODREAN (SCLIFOS), Aliona, ARHIP, Vasile, BOGACIUC, Larisa. Dinamica schimbării antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din zmeură şi coacăză roşie. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 19-22. ISBN 978-9975-45-249-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014

Dinamica schimbării antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din zmeură şi coacăză roşie


Pag. 19-22

Balanuţă Anatol, Palamarciuc Ludmila, Codrean (Sclifos) Aliona, Arhip Vasile, Bogaciuc Larisa
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 24 mai 2023


Rezumat

În această lucrare s-au efectuat cercetări a antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele din zmeură şi coacăză roşie.

Cuvinte-cheie
soluţii hidro – alcoolice, macerare, optimizare, antociani, intensitate, nuanţa culorii, zmeură, coacăză roşie