IBN
  



  













    
  


    
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-7(7) pentru cuvîntul-cheie "antociani"

Study about the biochemical composition of chokeberries fruits

Rusnac Cristina, Sava Parascovia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Fruit Growing Research
Nr. 34 / 2018 / ISSN 2286-0304
Disponibil online 16 April, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-284
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cercetări privind conţinutul în compusi polifenolici (Resveratrol si Antociani) al unor soiuri de vita de vie din regiunea viticola a Olteniei

Olteanu Ion, Căpruciu Ramona, Cichi Daniela Doloris, Costea Dorin Constantin, Maracineanu L.
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7.
Disponibil online 8 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-147
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potenţialul oenologic al soiurilor CABERNET SAUVIGNON şi MERLOT cultivate în centrul viticol Segarcea

Genoiu Elena Nadia, Olteanu Ion
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7.
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-125
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ameliorarea calităţii culorii vinurilor roze fabricate în Republica Moldova

Vacarciuc Liviu, Jibciuc Olga
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7.
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-134
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ameliorarea regimului tehnologic de prelucrare a strugurilor pentru vinurile roze ecologice

Vacarciuc Liviu
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7.
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feteasca Neagră – a indigenous grape variety with a great enological potential for producing red dry wines

Arhip Vasile, Stratan Alexandra
Technical University of Moldova
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5.
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-746
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Influența diferitor procedee tehnologice asupra conținutului substanțelor biologic active la producerea vinului roșu sec din soiul Cabernet Sauvignon

Taran Nicolae, Morari Boris, Soldatenco Olga
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(60) / 2021 / ISSN 1857-0461
Disponibil online 7 June, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-33
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-7 of 7