Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
263 21 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-17 14:40 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.253.34:547:543.544.5 (1) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444) |
Chimie organică (484) |
Metode fizico-chimice de analiză (altele decât metodele optice) (59) |
SM ISO690:2012 SCORBANOVA, Elena, TARAN, Nicolae, DEGTEARI, Natalia, RÎNDA, Parascovia, EFREMOV, Egor. Studiul bioflavonoidelor: (+)catechina și (-)epicatechina în vinurile seci albe și roșii prin metoda cromatografiei lichide de înaltă performanță (HPLC). In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2022, nr. 2(88), pp. 51-55. ISSN 1857-3142. DOI: https://doi.org/10.53082/1857-3142.22.88.08 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | |||||||
Numărul 2(88) / 2022 / ISSN 1857-3142 | |||||||
|
|||||||
DOI:https://doi.org/10.53082/1857-3142.22.88.08 | |||||||
CZU: 663.253.34:547:543.544.5 | |||||||
Pag. 51-55 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
The HPLC method has been proposed for the simultaneous determination of bioflavonoids: (+)catechin and (-)epicatechin in white and red dry wines. This method allows to determine the (+)catechin and (-)epicatechin from natural samples of wine without special preparing. The error of determining of each bioflavonoid does not exceed 10–15%. |
|||||||
Cuvinte-cheie wine, bioflavonoids, method (HPLC), ( )catechin, (-)epicatechin, Vin, bioflavonoide, metoda (HPLC), ( )catechina, (-)epicatechina |
|||||||
|