Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
459 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-08 08:33 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.85:631.542.32:632.93 (1) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (628) |
Lucrări agricole (1228) |
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977) |
SM ISO690:2012 CUHARSCHI, Mihail, CEBANU, Vitalie, TARAN, Nicolae, DEGTEARI, Vladimir, GĂINĂ, Boris. Particularități de cultivare și procesare ale soiurilor de viță-de-vie de selecție nouă cu aromă de muscat. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2021, nr. 3(62), pp. 54-60. ISSN 1857-0461. DOI: https://doi.org/10.52673/18570461.21.3-62.07 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | ||||||
Numărul 3(62) / 2021 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.52673/18570461.21.3-62.07 | ||||||
CZU: 634.85:631.542.32:632.93 | ||||||
Pag. 54-60 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article presents the fundamental elements of varietal agrotechnics specific to new vine assortments for the production of Muscat-flavored wines, obtained within the Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technologies. There are identified the peculiarities of protection against diseases of these varieties with enhanced resistance to the main phytopathogenic agents; moreover, data regarding the influence of technological methods of grape processing (duration and temperature of the maceration process) on the content of aromatic substances in wines are also submitted. |
||||||
Cuvinte-cheie aromatic varieties, new selection, agrobiology, varietal agrotechnics, protection, grape processing, terpene composed, soi aromat, selecție nouă, agrobiologie, agrotehnică varietală, protecţie, procesarea strugurilor, compuși terpenici |
||||||
|