Influenţa factorilor tehnologici asupra proprietăţilor calitative ale vinurilor spumante clasice
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
939 3
Ultima descărcare din IBN:
2022-07-09 15:54
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.223 (11)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, ANTOHI, Maria, SOLDATENCO, Eugenia, FEIGER, Lilia. Influenţa factorilor tehnologici asupra proprietăţilor calitative ale vinurilor spumante clasice. In: Intellectus, 2004, nr. 3, pp. 39-45. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 3 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Influenţa factorilor tehnologici asupra proprietăţilor calitative ale vinurilor spumante clasice
CZU: 663.223

Pag. 39-45

Taran Nicolae1, Antohi Maria2, Soldatenco Eugenia2, Feiger Lilia2
 
1 Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI),
2 Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2013