Articolul precedent |
Articolul urmator |
344 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-04-29 12:01 |
SM ISO690:2012 USATÎI, Agafia, CHIRIŢA, Elena, CUCU, Tatiana, MOLODOI, Elena, MOLDOVEANU, Taisia, BORISOVA, Tamara. Tulpini de enolevuri valoroase pentru obţinerea unor principii bioactive. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 213-216. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (2), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 213-216 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Possibilities for the wine industry yeast capitalization for the production of useful products were studied. The biochemical composition of the wine yeast is extremely valuable due to the high content of essential and imunoactive amino acids, lipid compounds such as phospholipids, sterols, glycerides which together represent of the dry substance of the cellular wall and may be used in the animal husbandry, food industry, pharmaceutics. |
||||||
Cuvinte-cheie Wine Yeast, amino acids, lipids, sterols, phospholipids |
||||||
|