Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
731 17 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-15 22:41 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.222.547.588 (1) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443) |
SM ISO690:2012 SCORBANOVA, Elena, DEGTEARI, Natalia, RÎNDA, Parascovia, TAMPEI, Olga, CERNEI, Mariana. Metoda de determinare simultană a unor compuşi cu proprietăţi antioxidante: acidul ascorbic şi acidul galic în vinurile roşii. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2015, nr. 4(58), pp. 28-31. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.222.547.588 | ||||||
Pag. 28-31 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The HPLC method has been proposed for the simultaneous determination of gallic and ascorbic acid with antioxidant properties in red wines. This method allows to determine the above-mentioned acids from natural samples of wine without special preparing. The error of determining (δ%) of each of the acids does not exceed 10-15%. |
||||||
Cuvinte-cheie wine, antioxidant properties, method (HPLC) of determination, gallic acid, ascorbic acid |
||||||
|