IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "Acidity"
Comparative characteristics of raw materials for functional fruit chips
Netreba Natalia, Boeştean Olga
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-305
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of walnut oil moisture on quality
Sandulachi Elisaveta, Sandu Iuliana, Netreba Natalia, Macari Artur
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-784
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinot
Netreba Natalia, Boeştean Olga, Gurev Angela, Dragancea Veronica
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-290
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3