Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "classifi cation of cheese"
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi. 5.2 Brânză moale și în saramură |
Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(83-84) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-458 |
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare |
Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 26 September, 2019. Descarcări-69. Vizualizări-914 |
1-2 of 2