20.80009.7007.21 Diminuarea impactului substanţelor chimice, toxice asupra mediului şi sănătăţii prin utilizarea absorbanţilor şi catalizatorilor obţinuţi din materie primă autohtonă
Conducătorul proiectului: Lupaşcu Tudor
3 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
The impact of experimental activated charcoal on the antioxidant potential and antioxidant stability of Feteasca neagra wine |
Scutaru Iury , Sclifos Alexei , Arhip Vasile , Necula Larisa , Covaliuc Tatiana |
Technical University of Moldova |
Advanced materials to reduce the impact of toxic chemicals on the environment and health" |
Ediția 1. 2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-62-559-3. |
Disponibil online 24 September, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-182 |
Ecological potential of interspecific rhizogenic grapes varietes for production of biodrinks |
Scutaru Iury1 , Arhip Vasile1 , Botnari V.2 , Alexandrov Eugeniu2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-272 |
Reduction of the impact of gray rot of cabernet-sauvignon and pinot gris grapes on the fermenting must with the help of active carbon AC-C |
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-397 |