IBN
Închide
20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului:  Sturza Rodica
1 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.1.Monografii - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1

2023 - 3

Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău, 2023
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-47
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova
Chişinău, 2023
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality and storage stability of cream cheese enriched with microencapsulated rosemary extract
Popescu Liliana , Cojocari Daniela , Ghendov-Moşanu Aliona , Balan Greta , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-188
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3