20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului: Sturza Rodica
1 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 1. ![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-47 |
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43 |
Quality and storage stability of cream cheese enriched with microencapsulated rosemary extract ![]() |
Popescu Liliana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-188 |