20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului: Sturza Rodica
1 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 1. ![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-44 |
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43 |
Quantification of the content of biologically active substances in native RM grapes varieties ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-138 |