IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "soriz"
Farrottini din făinuri fără gluten cu adaos de microalge și preparate pe bază de spirulină
Bantea-Zagoreanu Valentina, Botnaru Tudorița
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2022. Cahul. ISBN 978-9975-88-104-3.
Disponibil online 20 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-35
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietățile higroscopice ale amidonului
Bulgaru Viorica
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-187
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea amestecurilor complexe extrudate din materie primă autohtonă cu conținut sporit de amidon
Iuşan Larisa, Terentieva Galina, Caragia Vavil, Migalatiev Olga, Carelina Marina
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(76) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3