Calitatea vinurilor spumante în dependenţă de suşele de levuri utilizate
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
243 5
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-08 16:17
SM ISO690:2012
SOLDATENCO, Eugenia, TARAN, Nicolae, ANTOHI, Maria, ADAJUC, Victoria, SOLDATENCO (GRIGOREAN), Olga. Calitatea vinurilor spumante în dependenţă de suşele de levuri utilizate. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 143-148. ISBN 978-9975-64-192-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor
Vol. 24 (2), 2010
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective,"
Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010

Calitatea vinurilor spumante în dependenţă de suşele de levuri utilizate


Pag. 143-148

Soldatenco Eugenia, Taran Nicolae, Antohi Maria, Adajuc Victoria, Soldatenco (Grigorean) Olga
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 12 octombrie 2021


Rezumat

The study comparative of different active dry levers with autochthons will allow ameliorating the quality of frothy wines, by accentuation of dry active levers specifying, fermentations’ capacities during the preparation process.

Cuvinte-cheie
levers with autochthons, levers specifying, fermentations’ capacities, process

DataCite XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'>
<creators>
<creator>
<creatorName>Soldatenco, E.V.</creatorName>
<affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Taran, N.G.</creatorName>
<affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Antohi, M.I.</creatorName>
<affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Adajuc, V.A.</creatorName>
<affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Soldatenco (Grigorean), O.V.</creatorName>
<affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
</creators>
<titles>
<title xml:lang='ro'>Calitatea vinurilor spumante &icirc;n dependenţă de suşele de levuri utilizate</title>
</titles>
<publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher>
<publicationYear>2010</publicationYear>
<relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISBN' relationType='IsPartOf'>978-9975-64-125-8</relatedIdentifier>
<subjects>
<subject>levers with autochthons</subject>
<subject>levers specifying</subject>
<subject>fermentations’ capacities</subject>
<subject>process</subject>
</subjects>
<dates>
<date dateType='Issued'>2010</date>
</dates>
<resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Conference Paper</resourceType>
<descriptions>
<description xml:lang='en' descriptionType='Abstract'><p>The study comparative of different active dry levers with autochthons will allow ameliorating the quality of frothy wines, by accentuation of dry active levers specifying, fermentations&rsquo; capacities during the preparation process.</p></description>
</descriptions>
<formats>
<format>application/pdf</format>
</formats>
</resource>