IBN
  



  













    
  


  
Close

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "aquafaba"
The use of vegetable-derived proteins for new food products
Mazur Mihail1, Bulgaru Viorica1, Celac Valentin2, Şensoy Ilkay3, Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection, MSU,
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 February, 2024. Descarcări-15. Vizualizări-262
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Use of chickpeas aquafaba in the technology of manufacturing vegetal sponge cake
Mazur Mihail1, Sandulachi Elisaveta1, Patraș Antoanela2, Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-68. Vizualizări-638
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetarea condițiilor de obținere a apei de fierbere de năut pentru utilizare în cofetărie
Mazur Mihail1, Ghendov-Moşanu Aliona1, Celac Valentin2
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-30. Vizualizări-449
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3