Afiliat la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Bread rope spoilage development |
Rumeus Iurii |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 30, Nr. 2 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 July, 2023 |
The use of beetroot and spinach food powders to obtain bread with multicolored core |
Stavila Cristian , Rumeus Iurii |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 34-34. |
Disponibil online 23 January, 2023 |
Metoda de realizare la distanța a lucrărilor practice la microbiologia produselor alimentare |
Rumeus Iurii |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2020. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 105-111. |
Disponibil online 25 April, 2024 |
Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat |
Rumeus Iurii , Balan Mihaela , Rotaru Vitalia |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 369-376. |
Disponibil online 24 October, 2018 |
Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie |
Rumeus Iurii |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 311-317. |
Disponibil online 27 December, 2017 |
Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2017. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 124-131. |
Disponibil online 22 March, 2021 |
Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 263-267. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae |
Rumeus Iurii , Russu Mihail , Berbec Gabriela , Melenciuc Mihail |
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice |
Volumul II. 2012. Cahul. Tipografia "Centrografic" SRL. 221-225. |
Disponibil online 24 March, 2021 |
1-10 of 10