Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
294 30
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-20 15:56
SM ISO690:2012
RUMEUS, Iurii, RUSSU, Mihail, BERBEC, Gabriela, MELENCIUC, Mihail. Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae. In: Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice, 3-4 mai 2012, Cahul. Cahul: Tipografia "Centrografic" SRL, 2012, Volumul II, pp. 221-225. ISBN 978-9975-914-77-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice
Volumul II, 2012
Conferința "Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice"
Cahul, Moldova, 3-4 mai 2012

Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae


Pag. 221-225

Rumeus Iurii1, Russu Mihail1, Berbec Gabriela1, Melenciuc Mihail2
 
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Disponibil în IBN: 24 martie 2021


Rezumat

Recently in some articles and telecasts appeared the information that the bakery products created with the use of leavens has a harmful effect on human’s health. There are affirmations that leavens, which are consumed with food, can survive in intestines and inhibit the intestinal microflora causing heavy injuries of human body. There is also an opinion that using bakery product made with leavens in human ratio can cause the apparition of intestinal cancer. The goal of this research is to confirm or reject those affirmations.