Articolul precedent |
Articolul urmator |
294 30 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-20 15:56 |
SM ISO690:2012 RUMEUS, Iurii, RUSSU, Mihail, BERBEC, Gabriela, MELENCIUC, Mihail. Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae. In: Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice, 3-4 mai 2012, Cahul. Cahul: Tipografia "Centrografic" SRL, 2012, Volumul II, pp. 221-225. ISBN 978-9975-914-77-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice Volumul II, 2012 |
|||||
Conferința "Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice" Cahul, Moldova, 3-4 mai 2012 | |||||
|
|||||
Pag. 221-225 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Recently in some articles and telecasts appeared the information that the bakery products created with the use of leavens has a harmful effect on human’s health. There are affirmations that leavens, which are consumed with food, can survive in intestines and inhibit the intestinal microflora causing heavy injuries of human body. There is also an opinion that using bakery product made with leavens in human ratio can cause the apparition of intestinal cancer. The goal of this research is to confirm or reject those affirmations. |
|||||
|