Articolul precedent |
Articolul urmator |
606 26 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-07 15:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.66-037.5 (2) |
Baking. Bread. Flour confectionery (72) |
SM ISO690:2012 RUMEUS, Iurii, BALAN, Mihaela, ROTARU, Vitalia. Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat. In: Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei, 7 iunie 2018, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul, 2018, Vol.1, pp. 369-376. ISBN 978-9975-88-041-1. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei Vol.1, 2018 |
||||||
Conferința "Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei" Cahul, Moldova, 7 iunie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.66-037.5 | ||||||
Pag. 369-376 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Production technology of the frozen dough bakery products allows the obtaining of the finished products and their commercialization in a warm state, which is suitable for the street food concept, which has become very popular in the Republic of Moldova. Were studied the parameters of the technological process of making "Cornişori" buns from the frozen dough and it has been shown that slow freezing of the dough pieces, their short storage in the frozen state and quick thawing have an insignificant negative influence on the sensory and the physico-chemical properties of the finished product. That is why it was proposed to implement the respective technology at the bakery factory S.A. "Cahulpan" in Cahul, Republic of Moldova. |
||||||
|