Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
606 26
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-07 15:58
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.66-037.5 (2)
Baking. Bread. Flour confectionery (72)
SM ISO690:2012
RUMEUS, Iurii, BALAN, Mihaela, ROTARU, Vitalia. Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat. In: Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei, 7 iunie 2018, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul, 2018, Vol.1, pp. 369-376. ISBN 978-9975-88-041-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1, 2018
Conferința "Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei"
Cahul, Moldova, 7 iunie 2018

Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat

CZU: 664.66-037.5

Pag. 369-376

Rumeus Iurii, Balan Mihaela, Rotaru Vitalia
 
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
 
 
Disponibil în IBN: 24 octombrie 2018


Rezumat

Production technology of the frozen dough bakery products allows the obtaining of the finished products and their commercialization in a warm state, which is suitable for the street food concept, which has become very popular in the Republic of Moldova. Were studied the parameters of the technological process of making "Cornişori" buns from the frozen dough and it has been shown that slow freezing of the dough pieces, their short storage in the frozen state and quick thawing have an insignificant negative influence on the sensory and the physico-chemical properties of the finished product. That is why it was proposed to implement the respective technology at the bakery factory S.A. "Cahulpan" in Cahul, Republic of Moldova.