Sarandi Tatiana
Publicaţii la conferinţe din RM - 5, Descărcări - 46, Vizualizări - 3376
Sosuri din fructe şi legume cu valoare nutritivă şi biologică sporită ![]() |
Linda Liudmila , Odobescu Ludmila , Vîcerova Larisa ![]() ![]() |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 238-243. |
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-776 |
Cherry plum (Prúnus Cerasiféra) – source material and processed products ![]() |
Linda Liudmila , Terentii Petru ![]() |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 219-224. |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-843 |
Proprietățile biometrice, fizico-chimice și tehnologii de prelucrare a leguminoaselor de selecție autohtonă ![]() |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Sarandi Tatiana , Odobescu Ludmila , Carelina Marina ![]() |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 68-72. |
Disponibil online 10 August, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-463 |
Optimiziation of the quality of canned produce using high quality primary products with high biological value ![]() |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Fiodorov Stanislav ![]() ![]() |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 236-239. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-802 |
Areas of processing sugar corn hybrids of foreign and moldovan selection ![]() |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Sarandi Tatiana , Vîcerova Larisa ![]() |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 408-412. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-492 |