IBN
Închide
Gordeeva Valentina
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 6.
Contribuții - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 1
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5

2023 - 1

Cercetări privind stabilirea unor legături dintre compoziția și procesul de structurare a fructelor-snack-uri
, Iuşan Larisa , Cupcea Tatiana , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(90) / 2023 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 9 January, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-65
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Sosuri pentru o alimentaţie sănătoasă, cu valoare nutritivă şi biologică sporită, din materii prime cultivate în Republica Moldova
Линда Людмила , Людмила , Юшан Лариса , Gordeeva Valentina , Паршакова Лидия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-106
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Sosuri din fructe şi legume cu valoare nutritivă şi biologică sporită
Лидия , Лидия , Лидия , Лидия , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6.
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-713
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Developpement de la technologie de fabrication de bouillie instantanee destinee aux personnes presentant une intolerance au gluten
Iuşan Larisa , Larisa , Caragia Vavil , Vavil , Carelina Marina , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-650
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Compoziţia fizico-chimică a materiei prime secundare şi pregătirea ei pentru CO2- extracţia supercritică
Carelina Marina , Caragia Vavil , Vavil , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-11. Vizualizări-303
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obţinerea CO2- extractelor şi CO2- şroturilor din materii prime secundare autohtone
Valentina , Caragia Vavil , Carelina Marina , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-315
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Optimiziation of the quality of canned produce using high quality primary products with high biological value
Valentina , Caragia Vavil , Fiodorov Stanislav , Stanislav , Gordeeva Valentina , Valentina
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-742
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prophylactic assortment diversification of food for diabetics
Yushan Larisa , Larisa , Caragia Vavil , Gordeeva Valentina
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-574
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8