IBN
Închide
Mirila Diana-Carmen
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 8.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 4

2021 - 1

Ozonarea catalitică a tartrazinei (E102) folosind K10- montmorillonite modificat chimic
Mirila Diana-Carmen , Nistor Ileana-Denisa
Universitatea „Vasile Alecsandri”, Bacău
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9.
Disponibil online 29 June, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-288
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 3

Advanced oxidation processes used in food dyes removal
Mirila Diana-Carmen1 , Pirvan Madalina-Stefania1 , Platon Nicoleta1 , Didi Mohamed Amine2 , Nistor Ileana-Denisa1 , Azzouz Abdelkrim3
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau,
2 University of Belkaïd Abou Bekr Tlemcen,
3 University of Quebec at Montreal
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-721
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Processus d'oxydation avancees utilises pour la retention des colorants alimentaires
Mirila Diana-Carmen , Nistor Ileana-Denisa
L'Université "Vasile Alecsandri" de Bacău
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-557
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rétention de polluants sur des matrices à base d’argile anionique dans les eaux usées de l'industrie alimentaire pour réhabilitation environnementale
Pirvan Madalina-Stefania1 , Mirila Diana-Carmen1 , Pirault-Roy Laurance2 , Brahmi Rachid2 , Didi Mohamed Amine3 , Nistor Ileana-Denisa1
1 L'Université "Vasile Alecsandri" de Bacău,
2 Université de Poitiers,
3 Université Aboubekr Belkaid de Tlemcen
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-1380
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4