IBN
Închide
Turtoi Maria
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD
Google Scholar ID

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4

2017 - 1

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii12 , Turtoi Maria1
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-026-8.
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-376
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii1 , Turtoi Maria2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-22. Vizualizări-264
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-604
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Influence of ultraviolet light treatment on surface decontamination of fresh-cut fruits
Turtoi Maria
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-535
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4