Afiliat la Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2017. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 124-131. |
Disponibil online 22 March, 2021 |
Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 263-267. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 82-87. |
Disponibil online 25 July, 2019 |
Influence of ultraviolet light treatment on surface decontamination of fresh-cut fruits |
Turtoi Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 106-111. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
1-5 of 5