Articolul precedent |
Articolul urmator |
107 0 |
SM ISO690:2012 PETCU, Igor, BALAN, Ion, DEMCENCO, Boris, OSADCI, Natalia, ROŞCA, Feodora, GRAMOVICI, Ana. Sănătatea populației în perspectiva siguranței alimentare a aviculturii industriale. In: Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană: Studii inter și pluridisciplinare, Ed. Ediția a 6-a, 6-7 octombrie 2023, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: "Print-Caro" SRL, 2023, Ediția a 6-a, pp. 330-335. ISBN 978-9975-82-334-0.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană Ediția a 6-a, 2023 |
||||||
Conferința "Sănătatea, medicina şi bioetica în societatea contemporană: studii inter şi pluridisciplinare" Ediția a 6-a, Chişinău, Moldova, 6-7 octombrie 2023 | ||||||
|
||||||
Pag. 330-335 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Food safety remains an ongoing and significant public health concern for the food poultry industry. This concern includes not only the poultry sector of the poultry industry, but also the commercial egg industry. Foodborne pathogens can be in contact throughout the production chain, from initial hatching to processing and ultimately to poultry retailing and cooking. The prevention and control of these pathogens in industrial poultry production requires the identification of their sources and transmission routes. Characterization of microbial populations by gene sequencing for taxonomic identification and comparison of microbiome diversity gives the poultry industry new insight into associated microbial communities with all aspects of poultry production and health maintenance. |
||||||
|