Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-15(15) pentru cuvîntul-cheie "yogurt"
Studiul procesului tehnologic de preparare a iaurtului degresat |
Sadovei Cristina |
Interuniversitaria |
Ediția 19, Vol.2. 2023. Bălți, Republica Moldova. ISBN 978-9975-50-305-1.. |
Disponibil online 21 August, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-190 |
Improving the nutritional value of food by using horticultural by-products |
Rațu Roxana Nicoleta1, Stoica Florina1, Veleșcu Ionuț Dumitru1, Talpă Sandu1, Arsenoaia Vlad Nicolae2, Postolache Narcisa Alina3 |
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 3 Research and Development Station for Cattle Breeding Dancu, Iasi |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-205 |
The impact of some nutritional facts and physico-chemical indices on the goat's milk yogurt texture |
Bulgaru Viorica |
Technical University of Moldova |
Constructive Design and Technological Optimization in Machine Building Field |
Ediția 16. 2021. Bacău, Romania. ISSN 2457 - 3388. |
Disponibil online 28 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-6 |
Impact of Apple Pomace Powder on the Bioactivity, and the Sensory and Textural Characteristics of Yogurt |
Popescu Liliana, Cesco Tatiana, Gurev Angela, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Ţărnă Ruslan |
Technical University of Moldova |
Foods |
Nr. / 2022 / ISSN 2304-8158 /ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 6 December, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-257 |
Effects of lactose hydrolysis and milk type on the quality of lactose-free yoghurt |
Popescu Liliana, Bulgaru Viorica, Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-52. Vizualizări-576 |
Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt |
Bulgaru Viorica, Cușmenco Tatiana, Macari Artur, Botezat Olga |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-82. Vizualizări-1049 |
Сравнительный анализ органолептических показателей качества кефира от разных производителей |
Deli Maria, Chiroglu Anna |
Комратский государственный университет |
Știință, educație, cultura |
2014. Comrat. ISSN 1857 - 2170. |
Disponibil online 7 October, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-246 |
The influence of berry extracts on yogurt quality |
Ghendov-Moşanu Aliona1, Sturza Rodica1, Vizireanu Camelia2, Sandulachi Elisaveta1, Popescu Liliana1 |
1 Technical University of Moldova, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-410 |
Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Barbaroș Maria-Marcela, Bureţ Elena, Coev Ghenadii |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-29. Vizualizări-829 |
Rheological properties of yogurt with germinated soriz flour |
Popescu Liliana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-429 |
The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality |
Popescu Liliana, Bulgaru Viorica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-401 |
Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts |
Popescu Liliana1, Soran Maria-Loredana2, Lung Ildico2, Opriș Ocsana-Ileana2, Kacso Irina E.2, Ciorita Alexandra2, Ghendov-Moşanu Aliona1, Macari Artur1, Barbaroș Maria-Marcela1, Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-302 |
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention |
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Reşitca Vladislav, Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-803 |
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă |
Cușmenco Tatiana, Bulgaru Viorica, Sandulachi Elisaveta, Macari Artur |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-20. Vizualizări-451 |
Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă |
Cușmenco Tatiana |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-337 |
1-15 of 15