Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 20. Publicaţii la conferinţe din RM - 16. Publicaţii peste hotare - 3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 4
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 10
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3
Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. Abony ![]() |
Cojocari Daniela ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-59 |
Antimicrobial properties of sea buckthorn grown in the Republic of Moldova ![]() ![]() |
Sandulachi Elisaveta1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 State Agrarian University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-23. Vizualizări-198 |
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-90 |
Thе рhytораthоgеniс miсrоbiоtе оf sеа buсkthоrn аnd its imрасt оn сrор рrоduсtivity ![]() ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-55 |
Microbiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruits ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-144 |
Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food production ![]() |
Sandu Iuliana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-134 |
The influence of berry extracts on yogurt quality ![]() |
Ghendov-Moşanu Aliona1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-121 |
The role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurt ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-17. Vizualizări-222 |
Use of chickpeas aquafaba in the technology of manufacturing vegetal sponge cake ![]() |
Mazur Mihail1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
R. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-37. Vizualizări-325 |
Antimicrobial activity of sea Buckthorn powder against four pathogenic bacteria strains ![]() |
Ghendov-Moşanu Aliona1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Achievements and perspectives of modern chemistry |
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2. |
Disponibil online 31 October, 2019. Descarcări-24. Vizualizări-1146 |
Antimicrobial properties of berry powders in cream cheese ![]() |
Sturza Rodica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-533 |
Application of pareto principle in monitoring walnuts quality at storage ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-510 |
Inhibiting of accidental pathogenic microbiota in meat products with berry powders ![]() |
Cojocari Daniela12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 8 May, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-709 |
The influence of walnut oil moisture on quality ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-475 |
Use of berries to reduce the contamination of bakery products ![]() |
Sturza Rodica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-758 |
Şrotul de nuci şi potenţialul lui de utilizare la obţinerea produselor funcţionale ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2017 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 4 February, 2018. Descarcări-22. Vizualizări-612 |
Evaluation of quality indicators of walnut oil and oilcake ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-366 |
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-373 |
Induction periods of walnut oil samples during the Rancimat measurement ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-430 |
Photometric color index of walnut oil ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-346 |