Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Google Scholar ID
Teze/Rezumate în culegeri - 6.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 2
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
Chalchonic profile of yellow food powder-form pigment, obtained from safflower petals ![]() ![]() |
Savcenco Alexandra1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-399 |
Elaborarea tehnologiei de obținere a colorantului galben alimentar din petale de șofrănel ![]() ![]() |
Savcenco Alexandra ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Innovation and Creative Education for Youth |
Ediția 5. 2021. Suceava, România. ISBN 978-606-8992-18-1. |
Disponibil online 29 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-9 |
Smart technology for obtaining of natural yellow food colorants from safflower ![]() ![]() |
Baerle Alexei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Constructive Design and Technological Optimization in Machine Building Field |
Ediția 16. 2021. Bacău, Romania. ISSN 2457 - 3388. |
Disponibil online 28 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-10 |
State of carthamin in water and steam extracts of safflower (carthamus tinctorius l.) petals ![]() ![]() |
Savcenco Alexandra ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Agrobiodiversity for improving the nutrition, healthand Quality of Human and Bees Life |
Ediția 4. 2019. Nitra, Slovacia. DOI 10.15414/2019.9788055220703. |
Disponibil online 27 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-17 |