Articolul precedent |
Articolul urmator |
624 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-28 23:14 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
[635.64+634.86]:581.192 (1) |
Plante de grădină. Grădinărit (696) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (628) |
Fiziologia plantelor (526) |
SM ISO690:2012 BUJOREANU, Nicolae, MARINESCU, Marina, BEJAN, Nina, HAREA, Ivan. Intensificarea sintezei pigmenţilor antocianici şi conţinutului biochimic la tomate şi strugurii de masă prin aplicarea reglatorilor de creştere. In: Agronomie, 30 septembrie 2011, Chişinău. Chişinău: Centrul editorial UASM, 2011, Vol.29, pp. 115-121. ISBN 978-9975-64-219-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Agronomie Vol.29, 2011 |
||||||
Masa rotundă "Fiziologia vegetală сa bază a dezvoltării durabile a fitotehniei" Chişinău, Moldova, 30 septembrie 2011 | ||||||
|
||||||
CZU: [635.64+634.86]:581.192 | ||||||
Pag. 115-121 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
It was investigated the influence of two growth regulators (Sweet and Megafol) used on tomato fruits (cv. Baghira) and grapes (cv. Moldova). As a result of processing the above-mentioned spray growth regulators observed increased staining of the epidermis due to the intensification of the synthesis of anthocyanins, accelerated the processes of maturation and increased accumulation of plastic substances without the senescence of fruit tissues. |
||||||
Cuvinte-cheie biochemical composition, Growth regulators, Grape, Maturation of fruit, Megafol, Sweet, Synthesis of anthocyanins, Tomato fruit |
||||||
|