Intensificarea sintezei pigmenţilor antocianici şi conţinutului biochimic la tomate şi strugurii de masă prin aplicarea reglatorilor de creştere
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
624 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-28 23:14
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
[635.64+634.86]:581.192 (1)
Plante de grădină. Grădinărit (696)
Viticultură. Viță de vie. Vii (628)
Fiziologia plantelor (526)
SM ISO690:2012
BUJOREANU, Nicolae, MARINESCU, Marina, BEJAN, Nina, HAREA, Ivan. Intensificarea sintezei pigmenţilor antocianici şi conţinutului biochimic la tomate şi strugurii de masă prin aplicarea reglatorilor de creştere. In: Agronomie, 30 septembrie 2011, Chişinău. Chişinău: Centrul editorial UASM, 2011, Vol.29, pp. 115-121. ISBN 978-9975-64-219-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Agronomie
Vol.29, 2011
Masa rotundă "Fiziologia vegetală сa bază a dezvoltării durabile a fitotehniei"
Chişinău, Moldova, 30 septembrie 2011

Intensificarea sintezei pigmenţilor antocianici şi conţinutului biochimic la tomate şi strugurii de masă prin aplicarea reglatorilor de creştere

CZU: [635.64+634.86]:581.192

Pag. 115-121

Bujoreanu Nicolae, Marinescu Marina, Bejan Nina, Harea Ivan
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor al AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 31 mai 2019


Rezumat

It was investigated the influence of two growth regulators (Sweet and Megafol) used on tomato fruits (cv. Baghira) and grapes (cv. Moldova). As a result of processing the above-mentioned spray growth regulators observed increased staining of the epidermis due to the intensification of the synthesis of anthocyanins, accelerated the processes of maturation and increased accumulation of plastic substances without the senescence of fruit tissues.

Cuvinte-cheie
biochemical composition, Growth regulators, Grape, Maturation of fruit, Megafol, Sweet, Synthesis of anthocyanins, Tomato fruit