Biodegradarea substanţelor plastice la fructele de măr în funcţie de temperatura de păstrare aplicată
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
567 10
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-28 23:14
SM ISO690:2012
BUJOREANU, Nicolae, MARINESCU, Marina, BEJAN, Nina. Biodegradarea substanţelor plastice la fructele de măr în funcţie de temperatura de păstrare aplicată. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 136-139. ISBN 978-9975-64-127-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor
Vol. 16, 2008
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective"
Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008

Biodegradarea substanţelor plastice la fructele de măr în funcţie de temperatura de păstrare aplicată


Pag. 136-139

Bujoreanu Nicolae, Marinescu Marina, Bejan Nina
 
Institutul de Genetica şi Fiziologie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 27 mai 2019


Rezumat

For tardive cultivars of apple fruits (Idared, Ionica, Golden Reinders and Florina) consumption of titratable acid, ascorbic acid (vit.C), glucids and intensity of breath during storage are defined by optimum temperature of storage. It is established, that for fruits of cultivars Idared, Ionica and Golden Reinders in optimum temperature of storage was 10C, and for fruits of cultivar Florina 20C.

Cuvinte-cheie
apple fruit, Postharvest storage, biodegradation, Plastic substances, Senescense