Articolul precedent |
Articolul urmator |
630 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-26 12:45 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637·1 (6) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (307) |
SM ISO690:2012 ŞVEŢ, Svetlana, BUREŢ, Elena, COEV, Ghenadii. Optimizarea compoziţiei mediului nutritiv de cultivare a bacteriilor lactice pentru sporirea biomasei. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 392-394. ISBN 978-9975-64-246-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 34, 2013 |
||||||
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii " Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 637·1 | ||||||
Pag. 392-394 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Were made optimization of the media for cultivation (hydrolyzed 50 % low-fat cow milk-soya protein extract) and was accumulated a biomass of cultures of manufacturing of the combination sour cream. |
||||||
Cuvinte-cheie combined sour cream., lactic acid bacteria, local strains, “starter” cultures, soy extract |
||||||
|