Optimizarea compoziţiei mediului nutritiv de cultivare a bacteriilor lactice pentru sporirea biomasei
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
586 8
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-26 12:45
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637·1 (6)
Produce of domestic (farmyard) animals and game (304)
SM ISO690:2012
ŞVEŢ, Svetlana, BUREŢ, Elena, COEV, Ghenadii. Optimizarea compoziţiei mediului nutritiv de cultivare a bacteriilor lactice pentru sporirea biomasei. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 392-394. ISBN 978-9975-64-246-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34, 2013
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Optimizarea compoziţiei mediului nutritiv de cultivare a bacteriilor lactice pentru sporirea biomasei

CZU: 637·1

Pag. 392-394

Şveţ Svetlana, Bureţ Elena, Coev Ghenadii
 
Institutul de Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 21 martie 2019


Rezumat

Were made optimization of the media for cultivation (hydrolyzed 50 % low-fat cow milk-soya protein extract) and was accumulated a biomass of cultures of manufacturing of the combination sour cream.

Cuvinte-cheie
combined sour cream., lactic acid bacteria, local strains, “starter” cultures, soy extract