Studiul compoziţiei chimice şi calităţii cărnii de iepure de casă
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
641 19
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-18 21:17
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.5 (104)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
MARDARI, Tatiana, DABIJA, Angela. Studiul compoziţiei chimice şi calităţii cărnii de iepure de casă. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 242-245. ISBN 978-9975-64-246-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34, 2013
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Studiul compoziţiei chimice şi calităţii cărnii de iepure de casă

CZU: 637.5

Pag. 242-245

Mardari Tatiana1, Dabija Angela2
 
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară
 
 
Disponibil în IBN: 19 martie 2019


Rezumat

Meat is the main production obtained from rabbits. The main components with nutritional value of meat are proteins, carbohydrates, lipids and minerals. Meat is formed by water and solids. Dry matter was on average of 26,46% and 25,45% organic. The average amount of protein in rabbit meat was 19,19%. Average of fat content of rabbit meat was 6,26%. Minerals content was 0.99% in turn.

Cuvinte-cheie
chemical composition of meat, Meat quality, meat, Rabbit