Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
127 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-17 15:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.222:547.543.544.5(478.9) (3) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444) |
Chimie organică (484) |
SM ISO690:2012 SCORBANOVA, Elena, TARAN, Nicolae, PONOMARIOVA, Irina, DEGTEARI, Natalia, RÎNDA, Parascovia, MORARI, Boris, EFREMOV, Egor. Studiul substanţelor biologic active în vinurile albe şi roşii seci obţinute din soiuri de struguri autohtone şi de selecţie nouă în Republica Moldova. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2023, nr. 1(89), pp. 52-57. ISSN 1857-3142. DOI: https://doi.org/10.53082/1857-3142.23.89.07 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | |||||||
Numărul 1(89) / 2023 / ISSN 1857-3142 | |||||||
|
|||||||
DOI:https://doi.org/10.53082/1857-3142.23.89.07 | |||||||
CZU: 663.222:547.543.544.5(478.9) | |||||||
Pag. 52-57 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
The study of biologically active substances in dry white and red wines obtained from autochthonous and newly selected grape varieties: Copceac, Feteasca neagra, Negru de Causeni, and Сodrinschi, Floricica, Riton, Viorica, Legenda, was carried out in 2021 and 2022. The quantities of these compounds, characteristic for each variety, were determined. |
|||||||
Cuvinte-cheie biologically active substances, white and red dry wine, newly selected grape varieties, local grape varieties, chromatography analyses, substanţe biologic active, vin alb sec, vin roșu sec, soiuri de struguri de selecție nouă, soiuri de struguri autohtone, analiză cromatografică |
|||||||
|