Comerţul, consumul şi calitatea crupelor de orez comercializate în magazinul nr. 2 a „Green Hills Market”
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
112 0
SM ISO690:2012
SANDU, Stela. Comerţul, consumul şi calitatea crupelor de orez comercializate în magazinul nr. 2 a „Green Hills Market”. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 85-88. ISBN 978-9975-45-312-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor"
Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013

Comerţul, consumul şi calitatea crupelor de orez comercializate în magazinul nr. 2 a „Green Hills Market”


Pag. 85-88

Sandu Stela
 
Academia de Studii Economice din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 iunie 2023


Rezumat

In today's cooking, rice represents a stuff nobody can leave it aside. 350 million tones of rice are produced annually, however only 4 % of production is exported worldwide. For the last 30 years, aggregate rise consumption rose from 61,5 kg to approximately 85,9 kg per capita, which represents a 40 % increase. In the Republic of Moldova there is an approximately 3,2 kg rice consumption per capita. The assortment of home-produced rice has registered an important increase for the last two years. It is due to the Mediterranean and Asian influences that started to expand into the premium segment of the market.

Cuvinte-cheie
crupe de orez, comerţ, consum, calitate, preţ, vînzări, sortiment