Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
98 0
SM ISO690:2012
ERHAN, Fiodor, ROTARI, Viorel, BANTAŞ, Roman. Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.1, pp. 438-441. ISBN 978-9975-45-249-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.1, 2014
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014

Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole


Pag. 438-441

Erhan Fiodor, Rotari Viorel, Bantaş Roman
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 24 mai 2023


Rezumat

În procesul de producere şi prelucrare primară ale oricăror produe agricole se cheltuie un volum de resurse energetice. Sub noţiunea de intensitate energetică a produselor agricole se subînţelege cantitatea de energie minimal necesară pentru producerea unei unităţi de produe agricole.

Cuvinte-cheie
Intensitate energetică, produs agricol, volum de energie