Articolul precedent |
Articolul urmator |
98 0 |
SM ISO690:2012 ERHAN, Fiodor, ROTARI, Viorel, BANTAŞ, Roman. Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.1, pp. 438-441. ISBN 978-9975-45-249-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor Vol.1, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor" Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
Pag. 438-441 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În procesul de producere şi prelucrare primară ale oricăror produe agricole se cheltuie un volum de resurse energetice. Sub noţiunea de intensitate energetică a produselor agricole se subînţelege cantitatea de energie minimal necesară pentru producerea unei unităţi de produe agricole. |
||||||
Cuvinte-cheie Intensitate energetică, produs agricol, volum de energie |
||||||
|