Articolul precedent |
Articolul urmator |
208 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-12-20 19:16 |
SM ISO690:2012 BOIŞTEAN, Alina, CHIRSANOVA (CALCATINIUC), Aurica. Influența peliculilor alimentare obținute din izolatul proteic din soia asupra gradului de oxidare. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Volumul II, pp. 9-12. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor Volumul II, 2017 |
||||||
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor" Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017 | ||||||
|
||||||
Pag. 9-12 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Obiectivul acestei cercetări este studierea impactului acoperirii cu peliculele alimentare asupra calității miezului de nucă. Aceasta constă în dezvoltarea unei soluții de formare a peliculei și analizarea impactului acesteia asupra calității și a termenului de valabilitate a miezului de nuci. În vederea prevenirii râncezirii ca o consecință a oxidării non-enzimatice, se face referire la obținerea unor filme mai stabile care au activitate antioxidantă asupra lipidelor nucilor. |
||||||
Cuvinte-cheie Nuci grecești, miez de nucă, peliculă alimentară, microorganisme, izolat proteic de soia |
||||||
|