Influența peliculilor alimentare obținute din izolatul proteic din soia asupra gradului de oxidare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
208 1
Ultima descărcare din IBN:
2022-12-20 19:16
SM ISO690:2012
BOIŞTEAN, Alina, CHIRSANOVA (CALCATINIUC), Aurica. Influența peliculilor alimentare obținute din izolatul proteic din soia asupra gradului de oxidare. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Volumul II, pp. 9-12. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II, 2017
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017

Influența peliculilor alimentare obținute din izolatul proteic din soia asupra gradului de oxidare


Pag. 9-12

Boiştean Alina, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2022


Rezumat

Obiectivul acestei cercetări este studierea impactului acoperirii cu peliculele alimentare asupra calității miezului de nucă. Aceasta constă în dezvoltarea unei soluții de formare a peliculei și analizarea impactului acesteia asupra calității și a termenului de valabilitate a miezului de nuci. În vederea prevenirii râncezirii ca o consecință a oxidării non-enzimatice, se face referire la obținerea unor filme mai stabile care au activitate antioxidantă asupra lipidelor nucilor.

Cuvinte-cheie
Nuci grecești, miez de nucă, peliculă alimentară, microorganisme, izolat proteic de soia