Metode de procesare a zerului
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
342 23
Ultima descărcare din IBN:
2024-06-29 02:52
SM ISO690:2012
PALADII, Irina. Metode de procesare a zerului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, Vol.1, pp. 476-479. ISBN 978-9975-45-828-3..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2022
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 29-31 martie 2022

Metode de procesare a zerului


Pag. 476-479

Paladii Irina12
 
1 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei,
2 Institutul de Fizică Aplicată
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 27 iulie 2022


Rezumat

Procesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de înaltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate în diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice.

Cuvinte-cheie
zer, filtrare, cromatografie, electroactivare

Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="Metode de procesare a zerului">
<meta name="citation_author" content="Paladii Irina">
<meta name="citation_publication_date" content="2022">
<meta name="citation_collection_title" content="Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor">
<meta name="citation_volume" content="Vol.1">
<meta name="citation_firstpage" content="476">
<meta name="citation_lastpage" content="479">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/p-476-479.pdf">