Metode de procesare a zerului
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
336 22
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-22 16:51
SM ISO690:2012
PALADII, Irina. Metode de procesare a zerului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, Vol.1, pp. 476-479. ISBN 978-9975-45-828-3..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2022
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 29-31 martie 2022

Metode de procesare a zerului


Pag. 476-479

Paladii Irina12
 
1 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei,
2 Institutul de Fizică Aplicată
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 27 iulie 2022


Rezumat

Procesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de înaltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate în diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice.

Cuvinte-cheie
zer, filtrare, cromatografie, electroactivare

Cerif XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<CERIF xmlns='urn:xmlns:org:eurocris:cerif-1.5-1' xsi:schemaLocation='urn:xmlns:org:eurocris:cerif-1.5-1 http://www.eurocris.org/Uploads/Web%20pages/CERIF-1.5/CERIF_1.5_1.xsd' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' release='1.5' date='2012-10-07' sourceDatabase='Output Profile'>
<cfResPubl>
<cfResPublId>ibn-ResPubl-161824</cfResPublId>
<cfResPublDate>2022</cfResPublDate>
<cfVol>Vol.1</cfVol>
<cfStartPage>476</cfStartPage>
<cfISBN>978-9975-45-828-3.</cfISBN>
<cfURI>https://ibn.idsi.md/ro/vizualizare_articol/161824</cfURI>
<cfTitle cfLangCode='RO' cfTrans='o'>Metode de procesare a zerului</cfTitle>
<cfKeyw cfLangCode='RO' cfTrans='o'>zer; filtrare; cromatografie; electroactivare</cfKeyw>
<cfAbstr cfLangCode='RO' cfTrans='o'><p>Procesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de &icirc;naltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate &icirc;n diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice.</p></cfAbstr>
<cfResPubl_Class>
<cfClassId>eda2d9e9-34c5-11e1-b86c-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>759af938-34ae-11e1-b86c-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2022T24:00:00</cfStartDate>
</cfResPubl_Class>
<cfResPubl_Class>
<cfClassId>e601872f-4b7e-4d88-929f-7df027b226c9</cfClassId>
<cfClassSchemeId>40e90e2f-446d-460a-98e5-5dce57550c48</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2022T24:00:00</cfStartDate>
</cfResPubl_Class>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-46730</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2022T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
</cfResPubl>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-46730</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-46730-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2022T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Паладий</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>И.</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
</CERIF>