Articolul precedent |
Articolul urmator |
279 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-15 14:25 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664(478):339.9 (1) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (297) |
Economia internațională în general. Relații economice internaționale. Economie globală (437) |
SM ISO690:2012 GOLOVACI, Florin-Anastasie. Tendințele dezvoltării industriei alimentare a Republicii Moldova în contextul globalizării. In: Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică, 8 octombrie 2021, Bălți. Bălți: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2021, Ediția 10, Vol. I, pp. 234-240. ISBN 978-9975-50-271-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică Ediția 10, Vol. I, 2021 |
||||||
Conferința "Traditie și inovare în cercetarea științifică" Bălți, Moldova, 8 octombrie 2021 | ||||||
|
||||||
CZU: 664(478):339.9 | ||||||
Pag. 234-240 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In order to streamline the integration process of the Republic of Moldova within the European Union, it is necessary to stimulate active participation in international transactions, in the segment of manufactured and / or canned food products. The Republic of Moldova is an agrarian country and the food industry is a strategic development sector. Respectively for a sustainable development of this sector it is necessary to analyze market trends, and to implement a long-term strategy to ensure success at national and international level. |
||||||
Cuvinte-cheie alimentar industry, enterprise, trend, development, Production volume, sales |
||||||
|