Tendințele dezvoltării industriei alimentare a Republicii Moldova în contextul globalizării
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
279 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-15 14:25
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664(478):339.9 (1)
Producerea și consevarea alimentelor solide (297)
Economia internațională în general. Relații economice internaționale. Economie globală (437)
SM ISO690:2012
GOLOVACI, Florin-Anastasie. Tendințele dezvoltării industriei alimentare a Republicii Moldova în contextul globalizării. In: Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică, 8 octombrie 2021, Bălți. Bălți: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2021, Ediția 10, Vol. I, pp. 234-240. ISBN 978-9975-50-271-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică
Ediția 10, Vol. I, 2021
Conferința "Traditie și inovare în cercetarea științifică"
Bălți, Moldova, 8 octombrie 2021

Tendințele dezvoltării industriei alimentare a Republicii Moldova în contextul globalizării

CZU: 664(478):339.9

Pag. 234-240

Golovaci Florin-Anastasie
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 28 aprilie 2022


Rezumat

In order to streamline the integration process of the Republic of Moldova within the European Union, it is necessary to stimulate active participation in international transactions, in the segment of manufactured and / or canned food products. The Republic of Moldova is an agrarian country and the food industry is a strategic development sector. Respectively for a sustainable development of this sector it is necessary to analyze market trends, and to implement a long-term strategy to ensure success at national and international level.

Cuvinte-cheie
alimentar industry, enterprise, trend, development, Production volume, sales