Articolul precedent |
Articolul urmator |
406 19 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-07 22:00 |
SM ISO690:2012 HORTOLOMEU, Andreea, ARSENI, Alexandra. Determinarea stabilității proteice și a gradului de oxidabilitate a seriei de vinuri albe din zona Moldovei folosind metoda spectrofotometrică.. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.1, pp. 423-425. ISBN 978-9975-45-700-2 (Vol. I). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2021 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021 | ||||||
|
||||||
Pag. 423-425 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În această lucrare s-au tratat procesele de stabilitate proteică în vederea identificării nivelului de substanțe proteice cât și al compușilor polifenolici din vinurile albe. Pentru o determinare optimă a gradului de oxidare, respectiv al stabilității proteice s-a ales spre analiză un eșantion de 6 tipuri de vin alb provenit din diferite soiuri de struguri. În această lucrare se utilizează metoda la cald în două serii și prin adiție de substanțe chimice pentru a se observa nivelul de proteine și polifenoli din probele analizate. Pentru determinarea gradului de oxidabilitate a vinurilor s-a utilizat metoda POM-test. |
||||||
Cuvinte-cheie Enologie, POM-test, compuși cinamici, proteine, polifenoli |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Hortolomeu, A.</dc:creator> <dc:creator>Arseni, A.</dc:creator> <dc:date>2021</dc:date> <dc:description xml:lang='ro'><p>În această lucrare s-au tratat procesele de stabilitate proteică în vederea identificării nivelului de substanțe proteice cât și al compușilor polifenolici din vinurile albe. Pentru o determinare optimă a gradului de oxidare, respectiv al stabilității proteice s-a ales spre analiză un eșantion de 6 tipuri de vin alb provenit din diferite soiuri de struguri. În această lucrare se utilizează metoda la cald în două serii și prin adiție de substanțe chimice pentru a se observa nivelul de proteine și polifenoli din probele analizate. Pentru determinarea gradului de oxidabilitate a vinurilor s-a utilizat metoda POM-test.</p></dc:description> <dc:source>Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor (Vol.1) 423-425</dc:source> <dc:subject>Enologie</dc:subject> <dc:subject>POM-test</dc:subject> <dc:subject>compuși cinamici</dc:subject> <dc:subject>proteine</dc:subject> <dc:subject>polifenoli</dc:subject> <dc:title>Determinarea stabilității proteice și a gradului de oxidabilitate a seriei de vinuri albe din zona Moldovei folosind metoda spectrofotometrică.</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>