Articolul precedent |
Articolul urmator |
453 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-12 11:46 |
SM ISO690:2012 CHIŢANU, Ana. Modificarea compoziţiei chimice a laptelui falsificat cu apă. In: Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european, 29 septembrie - 1 octombrie 2015, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2016, pp. 53-56. ISBN 978-9975-56-367-3.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european 2016 | ||||||
Simpozionul "Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european" Maximovca, Moldova, 29 septembrie - 1 octombrie 2015 | ||||||
|
||||||
Pag. 53-56 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Forgery is that which amend fraudulent , intentional , composition and characteristics of normal whole milk . These changes could occur due to the addition of substances and compounds unsuitable milk fat partial withdrawals , reduction milk acidity or density change. Detection of different types of falsification of milk presents one of the elements of quality assessment system of milk collection. As is standard in force, the milk must be collected in full, the physicochemical characteristics of fresh milk |
||||||
Cuvinte-cheie raw milk, milk forged, Chemical composition, Fat content, milk density |
||||||
|