Modificarea compoziţiei chimice a laptelui falsificat cu apă
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
453 10
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-12 11:46
SM ISO690:2012
CHIŢANU, Ana. Modificarea compoziţiei chimice a laptelui falsificat cu apă. In: Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european, 29 septembrie - 1 octombrie 2015, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2016, pp. 53-56. ISBN 978-9975-56-367-3..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european 2016
Simpozionul "Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european"
Maximovca, Moldova, 29 septembrie - 1 octombrie 2015

Modificarea compoziţiei chimice a laptelui falsificat cu apă


Pag. 53-56

Chiţanu Ana
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 31 ianuarie 2021


Rezumat

Forgery is that which amend fraudulent , intentional , composition and characteristics of normal whole milk . These changes could occur due to the addition of substances and compounds unsuitable milk fat partial withdrawals , reduction milk acidity or density change. Detection of different types of falsification of milk presents one of the elements of quality assessment system of milk collection. As is standard in force, the milk must be collected in full, the physicochemical characteristics of fresh milk

Cuvinte-cheie
raw milk, milk forged, Chemical composition, Fat content, milk density