Calitatea şi rezistenţa fructelor la boli în funcţie de utilizarea SBA
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
425 0
SM ISO690:2012
BUJOREANU, Nicolae. Calitatea şi rezistenţa fructelor la boli în funcţie de utilizarea SBA. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 310-312. ISBN 978-9975-946-31-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (1), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Calitatea şi rezistenţa fructelor la boli în funcţie de utilizarea SBA


Pag. 310-312

Bujoreanu Nicolae
 
Institutul de Genetica şi Fiziologie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 8 iulie 2020


Rezumat

Utilization of retardant-type preparation (BAS „Regalis”) with concentration 0.025% for the treatment of apple trees in the phase of pink flower buds lead to increasing fruit resistance to Venturia inaequalis, improving fruit quality and productivity of apple trees.

Cuvinte-cheie
Apple trees, BAS „Regalis”, Venturia inaequalis, Fruit quality