Afișare rezultate
Use of nettle roots to manufacture bakery products |
Boeştean Olga, Ghendov-Moşanu Aliona, Ţărnă Ruslan |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-21. Vizualizări-640 |
Potatoes – the source of improvement the quality of bread |
Boeştean Olga, Ghendov-Moşanu Aliona, Ţărnă Ruslan |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-487 |
Influence of brewer`s spent grain on qualitative indicators of bread from wheat flour |
Şaitan Olesea, Ţărnă Ruslan, Ghendov-Moşanu Aliona |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-22. Vizualizări-437 |
Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificație |
Şaitan Olesea, Ţărnă Ruslan, Ghendov-Moşanu Aliona |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-20. Vizualizări-480 |
1-4 of 4