IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "Quality"
Use of nettle roots to manufacture bakery products
Boeştean Olga, Ghendov-Moşanu Aliona, Ţărnă Ruslan
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-21. Vizualizări-640
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potatoes – the source of improvement the quality of bread
Boeştean Olga, Ghendov-Moşanu Aliona, Ţărnă Ruslan
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-487
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of brewer`s spent grain on qualitative indicators of bread from wheat flour
Şaitan Olesea, Ţărnă Ruslan, Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-22. Vizualizări-437
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificație
Şaitan Olesea, Ţărnă Ruslan, Ghendov-Moşanu Aliona
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-20. Vizualizări-480
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-4 of 4