Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "Lycium barbarum"
Procesele calusogene la Lycium Barbarum L. |
Tabăra (Gorceag) Maria1, Ciorchina Nina2, Cutcovschii-Muştuc Alina2, Trofim Mariana2, Mîrza Alexandru2 |
Agronomie şi agroecologie |
Vol.52(1). 2018. Chişinău. ISBN 978-. |
Disponibil online 10 December, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-657 |
Total content of carotenoids in different vegetable products of spontanious and cultivated sp. Lycium barbarum from the Republic of Moldova |
Calalb Tatiana, Tabăra (Gorceag) Maria, Lebediuc Nadejda, Ciorchina Nina |
”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Conservation of plant diversity |
Ediția 5. 2017. Chișinău. . |
Disponibil online 30 September, 2018. Descarcări-6. Vizualizări-633 |
Studiul chimic al carotenoidelor la specia lycium barbarum l. spontană şi cultivată |
Lebediuc Nadejda |
Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători |
2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3168-4-2. |
Disponibil online 27 July, 2018. Descarcări-6. Vizualizări-620 |
Introduction and micropropagation of cultivars of the Genus lycium |
Ciorchina Nina, Sedcenco Maria, Josu Mihail, Cutcovschii-Muştuc Alina |
Botanical Garden (Institute) of the Academy of Sciences of Moldova |
Conservation of plant diversity |
Ediția 4. 2015. Chișinău. ISBN 978-9975-3036-8-2. |
Disponibil online 14 May, 2019. Descarcări-29. Vizualizări-716 |
Temperature effect ON antioxidant activity of goji fruits |
Damian Cristina, Leahu Ana, Avramiuc Marcel, Oroian Mircea Adrian |
„Ștefan cel Mare” University, Suceava |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-362 |
1-5 of 5