IBN
Închide
............................................................................................................................................................................................................................
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
АБВГДЖЗИКЛМНОПРСТУФХЦЧЮЯ
............................................................................................................................................................................................................................
Universitatea Josip Juraj Strossmayer din Osijek
Distribuirea autorilor în funcție de sex Distribuirea autorilor în funcție de sex
Alte informatii


Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice0/0
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 1
1 publicatii cu DOI (100%)
Dinamica publicării și indexării în IBN
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Autori unici pe ani
Numărul de articole descărcate pe ani
Numărul de articole accesate pe ani
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări
Identificatori 2 ORCID (33.3%),
,
6 Scopus Author ID (100%)
H-index autori
Lista publicaţiilor - 1. Descărcări - 318. Vizualizări - 2664.
Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1

2019 - 1

Influence of damaged starch on the quality parameters of wheat dough and bread
Jukic Marko , Koceva-Komlenic Daliborka , Mastanjevic Kresimir M. , Mastanjevic Kristina , Lucan Mirela , Popovici Cristina , Nakov Gjore , Lukinac Jasmina
Ukrainian Food Journal
Vol. 8, / 2019 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 13 March, 2023. Descarcări-53. Vizualizări-444
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1