IBN
Închide
Mastanjevic Kristina
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID

Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1

2019 - 1

Influence of damaged starch on the quality parameters of wheat dough and bread
Jukic Marko1 , Koceva-Komlenic Daliborka1 , Mastanjevic Kresimir M.1 , Mastanjevic Kristina1 , Lucan Mirela1 , Popovici Cristina2 , Nakov Gjore3 , Lukinac Jasmina1
1 Josip Juraj Strossmayer University of Osijek,
2 Technical University of Moldova,
3 University of Ruse “Angel Kanchev”
Ukrainian Food Journal
Vol. 8, / 2019 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 13 March, 2023. Descarcări-52. Vizualizări-439
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1