IBN
Închide
Tamosaitiene Loreta
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3

2020 - 2

Biological active compounds from native food sources for fermented dairy products
Tiţa Mihaela Adriana1 , Popovici Cristina2 , Tamosaitiene Loreta3 , Bradauskiene Vijole34
1 Lucian Blaga University Sibiu,
2 Technical University of Moldova,
3 Klaipeda University,
4 Kaunas University of Tehnology
Ukrainian Food Journal
Vol. 9, / 2020 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-70
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of chufa flour addition on characteristics of yoghurt quality
Tiţa Ovidiu1 , Popovici Cristina2 , Tamosaitiene Loreta3 , Bradauskiene Vijole34 , Tiţa Mihaela Adriana1
1 Lucian Blaga University Sibiu,
2 Technical University of Moldova,
3 Klaipeda University,
4 Kaunas University of Tehnology
Ukrainian Food Journal
Vol. 9, / 2020 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-58
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2