20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei
Conducătorul proiectului: Popa Sergiu
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries |
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Olga |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-407 |
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries |
Netreba Natalia , Natalia , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-327 |