IBN
Închide
20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei
Conducătorul proiectului:  Popa Sergiu
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare

Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2

2022 - 2

Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Olga
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-407
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries
Netreba Natalia , Natalia , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-327
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2